English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници Презентации За реклама Галерия Контакти
Христина Йовчева
Христина Йовчева притежава  бакалавърска и магистърска степен по Туризъм от Икономически Университет-Варна и магистърска степен по Управление на човешките ресурси от УНСС – София.
Тя е сертифициран експерт по психометрични изследвания по системата Томас Интернешънъл с богат опит в подбора на персонал (с над 5 000 интервюта), организационното преструктуриране и подобряване ефективността на процеси, свързани с човешкия капитал.
В своята корпоративна кариера Христина е заемала различни мениджърски позиции, свързани с управление на проекти и преговори за учредяване на редица съвместни дружества с международни лидери в авиационния сектор. Управлявала е дружеството-миноритарен акционер в българските черноморски летища, както и дейността по вътрешнополетно обслужване на най-голямата българска авиокомпания.
Христина започва професионално да се занимава с (бизнес и юридически) английски през 2014 г. като сертифициран CELTA преподавател. Тя е участвала в подготовката на служители на държавната администрация по повод Председателството на България на Съвета на Европейския съюз, като тренер на специализиран курс по меки умения на английски език. Тя също така е автор на книгата „Job Interviews in English and Career Design” (2017), преводач и редактор на книги, както и твърд привърженик на разширяване на достъпа на глухи хора до обучение на английски eзик. Собственик на „Brit Me” – компания за обучение на (общ и бизнес) английски език на корпоративни клиенти. Христина вярва, че за да промениш света е нужно да си смел, почтен и да си готов да работиш упорито.


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.