English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници Презентации За реклама Галерия Контакти
Мария Стайкова
Мария Стайкова има дългогодишен опит като фасилитатор и бизнес треньор, коуч и ментор-коуч. В последните години тя се е посветила на утвърждаването на високи стандарти в коучинг професията и смята ролята си в управителния съвет на Ай Си Еф България като още една възможност да следва мисията си.
Мария е РСС - професионален акредитиран коуч към Международната Коуч Федерация и член Ай Си Еф България от началото на 2014г. Тя влиза в лидерския екип на Ай Си Еф България като Директор професионално развитие в УС през 2016-2017г.
Мария е съавтор, обучител и ментор в първата българска обучителна програма, акредитирана от Междонародната Коуч Федерация за 130 часа специфично коучинг обучение "ПУЛСът на Коучинга”, както и на едноименната групова менторска програма, акредитирана от ICF и подкрепяща с менторство коучовете, които се стремят към надграждене на коучинг уменията си и постигане на индивидуална акредитация.
Като коуч Мария работи с майките в бизнеса, като им помага да съчетаят всичките разнородни роли в живота си по автентичен, хармоничен и удовлетворяващ начин и да създават и живеят животът, който желаят.
Мария е щастлива майка на три чудесни момчета.


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.