English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници Презентации За реклама Галерия Контакти
Анелия Димитрова
Анелия Димитрова е пример за вдъхновяващ лидер с предприемачески дух, който основава българския клон на австрийска консултантска компания – CATRO Bulgaria  преди 8 години, като стъпва на предишен консултантски опит от компании като Делойт България, и изследователски опит в CEDEFOP и експерт проекти и обучение към DVV International. В CATRO тя намира своето истинкско признание в това, да подкрепя организациите и хората в тях да израстват като професионалисти и лидери, да се развиват непрекъснато, да търсят и да намират смисъла в това, което правят.
Анелия има магистърска степен по политология, икономика и европейско право от университета в Хайделберг, Германия, специализация по организационно развитие и консултиране в сфертата на човешки ресурси, диплома за НЛП практик с коучинг умения. Executive MBA програмата на Sheffield University с фокус Управление на Човешките ресурси е поредната стъпка напред към придобиването на още по-широк спектър от мениджърски и лидерски умения, и същевременно по-дълбок поглед в най-новите практики за управление, развитие и мотивация на хора.
В практиката си като организационен консултант, Анелия работи с редица малки, средни и големи компании (предимно междурнародни) във финансовия, застрахователния, фармацевтичния, автомобилния, логистичния и ритейл сектора, както и в производствени предприятия, всяко от което има своите специфични предизвикателства.
Анелия е и сред финалистите на конкурса на Икономедиа Next Generation Leaders за 2015г., насочен към млади мениджъри и преприемачи, устремени да развиват бизнес средата в България по социално-отговорен начин, с повече грижа за хората, което води и по-добри резултати.


©2022 bapm.bg. Всички права запазени.