English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Участници Презентации За реклама Галерия Контакти

 

 

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КОНФЕРЕНЦИЯТА

Изберете бутон

"ИНДИВИДУАЛНА РЕГИСТРАЦИЯ"

по-долу на тази страница

ако желаете да регистрирате само себе си

Изберете бутон

"ГРУПОВА РЕГИСТРАЦИЯ"

по-долу на тази страница

ако желаете да регистрирате себе си и
свои колеги и да се възползвате от отстъпките
за по-голям брой участници
ВАЖНО: Обърнете специално внимание на посочените във формата за регистрация "Условия за регистрация и анулация за конферентната програма" - непросредствено преди опцията "ИЗПРАТИ".   

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за най-лоялните ни партньори - 15% отстъпка от таксата за участие за всеки, който е присъствал на последните три издания на конференцията ( през ноември 2016 г., през май 2017 г. и през октомври 2017 г.)

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за  студенти - първите 20, които са обявили своето желание в мейл до БАУХ (bapm@bapm.bg) ще получат квоти за безплатно участие в конференцията! (квотите покриват конферентната програма и не включват осигуряване на транспорт и нощувки)

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ за HR специалисти от НПО сектора - бъдете от първите пет, обявили своето желание в мейл до БАУХ (bapm@bapm.bg) и ще получите възможност да присъствате безплатно на събитието! (квотите покриват конферентната програма и не включват осигурява на транспорт и нощувки)

УСЛОВИЯ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ "РИЛА"

Настаняването на участниците в конференцията се организира със съдействието на нашия екип - регистрацията за участие в конференцията и резервацията за настаняване в хотела се правят чрез общата регистрационна форма на този сайт. Само резервации за нощувки, направени и заплатени до 15 април 2018 г., са гарантирани от хотел "Рила". След тази дата резервациите ще се потвърждават според възможностите на хотела.

ВАЖНО: Обърнете специално внимание на посочените в регистрационната форма срокове и условия за резервация и анулиране на престоя Ви в хотел "Рила".


Регистрацията е затворена!©2021 bapm.bg. Всички права запазени.